გთავაზობთ ბუნებრივი ინგრედიენტებით მოსამზადებელი ჩაის რეცეპტს, რომელიც გაგიუმჯობესებთ ჯანმრთელობას და გაგიძლიერებთ ორგანიზმს!

ჯანჯაფილს უამრავ სასარგებლო თვისებებთან ერთად გააჩნია ძლიერი ანთების საწინააღდმეგო და ანტივირუსული მოქმედბებიც, ის მდიდარია კალიუმითა და C ვიტამინით. აუმჯობესებს იმუნიტეტს, საჭმლის მონელებას, ეფექტურია ასთმის დროს, აყუჩებს ტკივილს და ებრძვის სისხლძარღვების დაავადებებს.

ჯანჯაფილის ჩაი

ინგრედიენტები

  • – ¼ ჩ/კ დაფქვილი ჯანჯაფილი
  • – ¼ ჩ/კ დაფქვილი კურკუმა
  • – 1 ჭ წყალი
  • – ქოქოსის რძე
  • – თაფლი

მომზადება:

  1.  აადუღეთ წყალი
  2. დაუმატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა
  3. გააჩერეთ 7-20 წუთით
  4.  დაუმატეთ ქოქოსის რძე
  5. გაწურეთ ჩაი და ჩაასხით ჭიქაში

მიიღეთ ეს უებარი საშუალება და უზრნეთ საკუთარ ორგანიზმზე სასარგებლო ბუნებრივი ინგრედიენტების დახმარებით!

Facebook კომენტარები